Hallo ik ben Danielle, het gezicht achter Crazy Party Balloons.

 

Dit jaar ben ik van start gegaan met mijn eigen onderneming. Jarenlang kriebelde het ondernemers bloed om een eigen bedrijf te starten, maar als huismoeder met opgroeiende kinderen is tijd een belangrijke factor. Altijd druk met van alles en nog wat natuurlijk. Vooral op de school van de kinderen werd nogal eens een beroep op me gedaan.

 

Mijn creativiteit werd daar altijd op prijs gesteld en men riep zo vaak “Daar moet je wat mee doen!”.

Op een dag moest er iets met ballonnen gedaan worden en ik ging ermee aan de slag. Snel kwam ik er achter dat ik hier meer mee moest gaan doen dan alleen voor de school. Via via hoorde ondernemers in de regio dat ik van plan was om te starten met een ballonnenbedrijf. De eerste offerte aanvraag was al binnen voordat ik het wist. Door een combinatie van creativiteit, een goede snelle service en een scherpe prijs maakte ik een bliksemstart. De ene leuke opdracht na de andere kwam binnen en kreeg snel naams bekendheid. Ook de ondernemers van het centrum van Wijchen waren gecharmeerd van mijn werk, en bestelde maar liefst meer dan 100 ballonnenpalen om het centrum voor Koningsdag op te fleuren. Een mega klus dus voor een startende ondernemer.

Voor deze klus moest er natuurlijk flink de handen uit de mouwen gestoken worden. Er werd geïnvesteerd in palen waar de ballonnen omheen moeten komen en er werd een tijdelijke productie ruimte/opslag geregeld. Kortom een hele klus die er voor zorgde dat Wijchen mooi versiert was en Crazy Party Balloons op de kaart staat.

 

Om de creativiteit op het hoogste niveau te houden kijk in natuurlijk naar de allerlaatste trends en doe mee aan workshop en cursussen. Stil staan is achteruitgang en dat wil ik zeker niet. Met veel ambitie ben ik dit traject ingegaan, met als doel om een leuk bedrijf te runnen waar ik en vooral U , mijn klanten, veel plezier aan beleven.

 

 

Omdat er altijd wel een feestje is.....